Saturday, June 15, 2013

Sweet Little Zahra

1. 5bln dah ada gigi 2. Dah boleh ngesot sambil angkat bontot.
2. 6bln dah boleh merangkak setapak 2..selalu tersembam sbb nk laju2..
3. 7bln gigi dah mula nk bertambah lg 2 kt atas. Merangkak dah laju..dh x pakai lesen P dah..sambil2 nk panjat2.
4. 8bln gigi dah 6btg. Merangkak laju siap boleh lari2..dah pandai nk meniti..dinding pon die boleh panjat..berdiri sambil eksyen lepas tgn sebelah pastu tergolek..;)
5. Mkn dah mcm2..xnk mkn yg lembik2..cair2..kalau bubur xyah blend..nasi lembik lenyek2 lg suke..kunyah mcm org tua..fruit lg la suke..plus mommy's milk 100%..still..tp mama dah cuak sbb stok dah tgal sikit,production dah berkurangan..now i need milk booster..harus cari okeh..target nk fully sampai Zahra 1yr at least..mmg x bersedia lg nk bg FM..hurmm
6. Mama ngn papa terpaksa lupekan katil sementara sbb Zahra tdo bergolek2..x muat katil even king size pon..kat hall la jwpnya..now terfikir nk renovate rumah buat bilik yg tilamnya duk atas platform jer..x pon tilam semata tp ada kepala katil mcm kusyen gitu..kalau jatuh katil pon x tinggi..so x bahaya sgt bg ibubapa yg anaknya kecik2 mcm cik Zahra ni..
7. Now dah 8 bln setengah..terasa sekejap masa berlalu..rindu zaman Zahra kecik2..huhu aiseh..Mama nk baby lg ke?? Opsss..akan difikirkan..;)

Salam gudnite..peace!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers