Wednesday, March 7, 2012

9 weeks..

Hari hari yg dilalui seperti biasa,morning sickness tak seberapa tp tak kira masa..pagi,ptg,mlm kalau dtg pening2 tu biase lah,kdg2 nak muntah tp tak muntah,kalau penat kerja atau mkn tak brape nak byk bdn mule jd tak larat nak bgn especially working days..

Pengalaman yg sgt indah..papa baby juga sgt baik, hari2 tlg kemas rumah & siapkan tpt baring mama n baby depan tv bile blk kerja.. Suwit..luv u papa..

Really tak sempat nk update blog hari2..tak larat nak duduk ngadap laptop lg sbb seharian kt tpt kerja dah ngadap laptop..naik pening dah..hehe

Sampai sini saja..kwn2 TTC yang sama tgh morning sickness aka pregnant tu congratulation sgt2..dpt BW kejap2 jer hari tu..Hopefully korang baik2 sentiasa..

Kwn2 TTC yg lain,teruskan usaha,jgn putus asa..insyaAllah ada rezeki korang nnti..

Doakan kesejahteraan,keselamatan saya n baby juga yer
.
.
Bye

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers