Wednesday, April 18, 2012

15 weeks ++

Assalamualaikum & hai semua kakak2, makcik2, adik2, nenek2 eh ade ker nenek baca? Huhu..

Hari ni rase mau update blog.

Tau tak sbb aper?

Sbb saya byk keje. Byk tender nk pulun. Closing ada tetiap hari. Tak sempat bertenang,masuk lg,dan lagi dan lagi..haishh

Tapi kenapa nk update blog pulak dah kate byk keje?

Sbb mase byk keje ni laptop saya buat hal. Laptop hak milik office. Tak boleh on if x pakai adapter,adapter pulak rosak bru je kejap td mase nk start cont keje td. Segala mak nenek ada dlm tu,nk transfer pi laptop lain pun x boleh..haishh lg..ikut plan nk siap esok tp kalau dh stuck mcm ni nk buek camno?? Sabor ajer laa..sgt2 panas hati tp saya happy jugak..

Kenapa pulak panas hati tp happy pulak?

Happy sbb teringatkn baby dlm tummy boleh sama2 rehat ngn mommy die,baby saje ni doa laptop mommy rosak so that mommy boleh rehat n tido ye..walaupun hati tak berapa sng keje byk lg..yg penting bdn dpt rehat..

Ape cer mommy nye pregnancy update?

Hehe..biase2 aje. Pergi checkup mcm biasa n baby is doing fine inside. Hopefully semuanya baik2 aje sampai masa baby nk kluar. Mommy pun skarang dah makin bertenaga sikit,dah boleh buat kerja2 household,papa pun sng hati sbb die dh boleh kurangkn struggle die..haha..mommy plan lepas ni nk checkup kt private pulak sbb x perlu byk tgl office..susah hati jugak asyik masuk lambat kan.. Guna ajer la peluang yg ada..comp dah bg 7k kan..tp walau apa2 pun saya x kisah checkup kt mana2 yg penting baby sehat..

Sampai sini saja update kite yer..bye ;)

Thursday, April 5, 2012

Cameron Highland 2012

Ini kisah cuti-cuti Malaysia yg terbengkalai..tak nama kisah kut sbb xde cerita dah..cerita dah basi + takde mood nk ngadap laptop lelame..hehe
Meh kite tgk pics yg tak berapa menarik ni..

Equotorial Hotel Cameron Highland @ KEA Farm






































Me @ 4 weeks preggy
  Suka sgt bunga-bunga mase nih..baby girl kut..huhu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers